Liverpul i Mančester Siti spremni za novi okršaj u borbi za titulu u Premijer ligi

Liverpul i Mančester Siti spremni za novi okršaj u borbi za titulu u Premijer ligi

Liverpul i Mančester Siti izgledaju kao da su spremni za još jedan uzbudljiv duel u teškoj trci za titulu u Premijer ligi nakon impresivnih pobeda u sredu.

Liverpul je nadmoćno savladao Čelsi rezultatom 4-1, vraćajući se na vrh tabele sa pet bodova prednosti pre nego što se ovog vikenda suoči sa trećeplasiranim Arsenalom.

Siti je takođe pokazao svoju snagu pobedivši Barnli sa 3-1 i ponovo se popeo na drugo mesto na tabeli, ispred Arsenala, uz meč manje od svojih rivala.

Liverpul je dominirao protiv Čelsija, a Diogo Jota je brzo otvorio gol nakon dodavanja Konora Bredlija, koji je takođe postigao svoj prvi gol za klub.

Mančester Siti je takođe bio impresivan, posebno zahvaljujući povratku Erlinga Halanda sa povrede. Argentinec Hulijan Alvarez je postigao dva gola, dok je Haland udobno došao sa klupe i doprineo pobedi.

Očekuje se još jedan uzbudljiv duel između Liverpula i Čelsija u finalu Liga kupa, dok su Totenhem i Arsenal takođe u trci za titulu.

Totenhem je postigao tri gola u osam minuta drugog poluvremena i pobedio Brentford sa 3-2, a sada se popeo na četvrto mesto na tabeli.

Mančester Siti, koji je osvojio šest uzastopnih pobeda, sada se čini kao ozbiljan konkurent u borbi za titulu, dok Liverpul teži četvorostrukom osvajanju trofeja u svim takmičenjima u kojima učestvuje.

Naredni period će biti ključan za ove timove u trci za titulu u Premijer ligi, a očekuje se da će biti još uzbudljivih okršaja.