Potpuno odmoran Erling Haland oseća „dobru vibraciju“ posle het trika protiv Ipsviča

Potpuno odmoran Erling Haland oseća „dobru vibraciju“ posle het trika protiv Ipsviča

Erling Holend je pokazao svoju impresivnu formu osvojivši svoj sedmi het-trik u Premijer ligi u pobedi od 4-1 nad Ipsvičom. Ovaj napadač Sitija je postigao četiri gola u prve dve utakmice sezone, a prema rečima menadžera Pepa Gvardiole, njegova rana produktivnost može se delimično pripisati tome što je imao slobodno leto nakon što je Norveška izostala sa Evropskog prvenstva.

Haland je bio vodeći strelac Premijer lige u poslednje dve sezone, ali je prošle sezone zabeležio pad u broju golova. Međutim, sada je već postigao 10 het-trikova u svim takmičenjima za Siti. U meču protiv Ipsviča, postigao je dva brza gola u prvom poluvremenu, pomažući Siti da preokrene zaostatak od 1-0 u vođstvo od 3-1.

Gundogan se takođe vratio u tim nakon boravka u Barseloni, a njegov povratak je dočekan s toplim prijemom. Nakon meča, Gundogan je izjavio da se oseća kao kod kuće u klubu.

Ovo je bio još jedan uspešan nastup za Holanda koji pokazuje svoju impresivnu formu i obećava zanimljivu sezonu u Premijer ligi.