Mesi, Suarez, Buskets i Alba ponovo zajedno: Inter Majami otvorio predsezonski trening sa zvezdama

Mesi, Suarez, Buskets i Alba ponovo zajedno: Inter Majami otvorio predsezonski trening sa zvezdama

U subotu je Inter Majami ozvaničio svoj povratak četiri bivša suigrača iz Barselone na predsezonskom treningu, čime je Lionel Mesi, Luis Suarez, Serhio Buskets i Hordi Alba ponovo okupio u istom timu, ovog puta u okviru Major League Soccera (MLS). Dok su se smejali i uživali na treninzima, Suarez je naglasio svoju ambiciju da doprinese timu u osvajanju MLS Kupa i drugih prestižnih trofeja.

Suarez, koji je prošlog meseca potpisao jednogodišnji ugovor s Inter Majamijem, deluje odlučan da, uprkos svojim godinama i izazovima s kolenima, pruži značajan doprinos timu. Njegova motivacija da sarađuje s bivšim saigračima, poput Mesija, Busketsa i Albe, jasno je vidljiva, a on je izrazio želju za ostvarivanjem uspeha u MLS ligi.

Trener Herard „Tata“ Martino istakao je zadovoljstvo Suarezovim uključivanjem u trening, nagoveštavajući da će klub pažljivo upravljati njegovim minutažom kako bi se očuvala njegova forma. Suarezov dolazak u Inter Majami donosi uzbuđenje navijačima, a tim se priprema za odbranu svoje titule u Liga kupu i osvajanje drugih važnih takmičenja u sezoni 2024.

Očekuje se da će Inter Majami, pod vođstvom ovog iskusnog kvarteta, biti ozbiljan konkurent u MLS ligi, a fudbalski svet sa nestrpljenjem prati kako će se razvijati ova ekskluzivna kombinacija talenata na terenu.