Salah ovu sezonu tretira kao svoju poslednju u Liverpulu i kaže da još nema pristup o novom ugovoru

Salah ovu sezonu tretira kao svoju poslednju u Liverpulu i kaže da još nema pristup o novom ugovoru

Mohamed Salah rekao je u nedelju da mu se Liverpul još nije obratio u vezi novog ugovora i da ovu sezonu tretira kao svoju poslednju na Enfildu.

Napadač Egipta, koji je u poslednjoj godini ugovora, postigao je jedan gol i postigao još dva u pobedi Liverpula od 3:0 nad Mančester junajtedom u Premijer ligi — a onda je bio u bikovskom raspoloženju u intervjuu za britansku televiziju Ski Sports .

„Imao sam dobro leto, imao sam dugo vremena da ostanem sam sa sobom i pokušam da razmišljam pozitivno“, rekao je Salah o svom početku sezone, u kojoj je postigao gol u svakoj od svoje prve tri utakmice u ligi. „Ali kao što znate, ovo je moja poslednja godina u klubu.“

„Samo želim da uživam u tome. Ne želim da razmišljam o tome. Osećam se kao da sam ovde da igram fudbal i videćemo šta će se desiti.

Salah je pričao o svojoj budućnosti nenametnuto i možda je iskoristio intervju kao priliku da izvrši pritisak na hijerarhiju Liverpula.

„Kada sam dolazio na utakmicu, rekao sam, ‘Vidi, to bi mogao biti poslednji put (na Old Trafordu sa Liverpulom) – niko u klubu (nije) još nije razgovarao sa mnom o ugovorima, pa sam rekao: ‘Igraj svoj poslednji sezone, a onda samo pogledajte“, rekao je Salah.

Kada je predloženo da će ponovo igrati na Old Trafordu, Salah je odgovorio: „Ne znam sa kojim klubom, ali za sada, moja poslednja utakmica ovde sa Liverpulom. Nije do mene, ali niko nije razgovarao sa mnom iz kluba. Videćemo.”

Salah je prešao u Liverpul iz Rome 2017. godine i etablirao se kao velikan kluba, postigavši 214 golova u 352 utakmice.