Rodrigo sumnja u nastup protiv Barselone zbog povrede mišića

Rodrigo sumnja u nastup protiv Barselone zbog povrede mišića

Napadač Real Madrida, Rodrigo, nije siguran da će da bude spreman za subotnji „klasiko“ protiv Barselone nakon što je napustio meč Lige šampiona u utorak zbog povrede mišića. U poslednjim trenucima pobede Madrida od 5-2 nad Borusijom Dortmund na stadionu Santjago Bernabeu, Rodrigo je zamenjen Aurelijenom Čuameniem u 85. minutu.

Trener Karlo Anćeloti izjavio je da je malo verovatno da će Rodrigo biti spreman za duel protiv Barselone, a brazilski napadač će proći dodatne testove pre subotnje domaće utakmice.

Rodrigo je nakon meča imao led obavijen oko desne noge, a povreda se dogodila neposredno pre nego što je asistirao za treći gol Madriđana, koji je postigao Lukas Vaskez, čime je Real preokrenuo rezultat nakon zaostatka od 2:0 u prvom poluvremenu.

Trenutno, Real Madrid na tabeli španske La Lige zaostaje za Barselonom tri boda, što dodatno povećava značaj ovog meča. S obzirom na Rodrigoovu formu i važnost njegovog prisustva, tim i navijači sa nestrpljenjem čekaju nove informacije o njegovom stanju.