Spekulacije o odlasku Kilijana Mbapea iz PSŽ-a u Real Madrid

Spekulacije o odlasku Kilijana Mbapea iz PSŽ-a u Real Madrid

Francuski klub Pari Sen Žermen (PSŽ) i španski gigant Real Madrid nisu želeli da komentarišu najnovije medijske spekulacije o budućnosti zvezdaškog napadača Kilijana Mbapea. Prema onlajn izveštajima francuskih listova Le Parisien i ESPN, 25-godišnji Mbape je navodno odlučio da napusti PSŽ i pridruži se Real Madridu sledeće sezone po isteku svog ugovora krajem juna.

Iako su mediji preneli ove navode, ni PSŽ ni Real Madrid nisu dali zvanične izjave povodom ovih spekulacija. PSŽ je odbio da komentariše, dok Real Madrid nije odgovorio na zahtev za komentar.

Ovo nije prvi put da se Mbape povezuje sa Real Madridom, ali je prethodne ponude Madrida za njega propale. Mbape je potpisao novi ugovor sa PSŽ-om u maju 2022. godine, ali nije iskoristio opciju za dodatnu godinu, što znači da ovog leta može da ode besplatno.

Mbape je ostao zatvoren o svojoj budućnosti, ali je u januaru dao tračak nade navijačima PSŽ-a da bi možda mogao ostati. U petak uveče postigao je svoj 20. gol u sezoni za PSŽ, čime je još jednom potvrdio svoj izuzetan talenat i značaj u timu.