Rekordne cene ulaznica: Superboul u Las Vegasu dostiže astronomske visine

Rekordne cene ulaznica: Superboul u Las Vegasu dostiže astronomske visine

Aktuelni šampioni NFL lige, Kanzas Siti Čifsi, i San Francisko Fortinajnersi, plasirali su se prošle noći u Superboul, koji će se održati u Las Vegasu. Ova dva moćna tima izborila su se za prestižno finale, obećavajući spektakularan duel u najvećoj poslovnoj i zabavnoj prestonici sveta. Navijači će biti svedoci epske borbe za titulu, dok se očekuje da će ovaj Superboul u Las Vegasu biti jedan od najuzbudljivijih dosad.

Međutim, mnogi ljubitelji fudbala će morati duboko da zavire u džepove ako žele da prisustvuju ovom spektaklu uživo. Karte za Superboul dostigle su najviše cene u istoriji, sa prosečnom kupovnom cenom od gotovo 9.815 dolara, što je gotovo duplo više nego prošle godine.

Očekuje se da će debi utakmice u Las Vegasu, uz sudar branioca titule i jednog od najpopularnijih timova na Zapadu, privući ogroman interes.

Čak i najjeftinije karte na tržištu, koje su u ponedeljak koštale oko 8.188 dolara, daleko su iznad cena prethodnih godina.

Iako su očekivali da će navijači biti zasićeni nakon višegodišnjeg prisustva istih timova na Superboulu, potražnja je dosegnula rekordne visine, pokazujući da fanovi žele doživeti ovaj istorijski trenutak u Las Vegasu. Očekuje se da će potražnja i dalje rasti kako se bliži datum utakmice 11. februara.