Menadžer Totenhema kaže da je kolaps Totenhema u Brajtonu „neprihvatljiv“

Menadžer Totenhema kaže da je kolaps Totenhema u Brajtonu „neprihvatljiv“

Menadžer Totenhema Angž Postekoglu je opisao poraz svog tima od Brajtona rezultatom 3-2 kao „neprihvatljiv“ i naglasio da je bio izuzetno loš. Sparsi su doživeli kolaps u drugom poluvremenu, primivši tri gola u samo 18 minuta. Ovo je bio deseti put da je Totenhem izgubio utakmicu Premijer lige nakon što je vodio sa dva ili više gola.

Postekoglu je bio razočaran izvedbom svojih igrača, posebno nakon što su poveli sa 2:0 golovima Brenana Džonsona i Džejmsa Medisona. Australijski trener je istakao da je ovo bio najgori poraz od kako je preuzeo ekipu Totenhema. Ocenio je drugo poluvreme kao neprihvatljivo i rekao da su igrači bili daleko od očekivanog nivoa.

Nakon niza od pet uzastopnih pobeda, uključujući impresivnu pobedu nad Mančester junajtedom rezultatom 3-0, Totenhem je doživeo težak poraz od Brajtona. Postekoglu je naglasio da je ključni problem bio u tome što su previše brzo napredovali, te da ih je život i fudbal sada sapleo. Džejms Medison je priznao da je njihov tim izgubio kontrolu nad igrom i nije uspeo da se izbori sa pritiskom.

Postekoglu i igrači su svesni da su platili cenu za svoje greške i nedostatke. Uprkos tome što su prethodno pokazali dobre rezultate, ova utakmica ih je podsetila da u fudbalu i životu treba pažljivo balansirati, kako bi se izbegle neprijatne situacije.