Pogba, Vlahović se oporavili, spremni za utakmicu Monce

Pogba, Vlahović se oporavili, spremni za utakmicu Monce

Vezista Pol Pogba i napadač Dušan Vlahović biće spremni za utakmicu Juventusove Serije A protiv Monce u nedelju, rekao je u subotu menadžer Masimilijano Alegri, piše Rojters.

Oba igrača se vraćaju nakon dužeg odsustva sa povredama. Pogba je operisao koleno u septembru, dok Vlahović nije igrao za Juventus od njihovog okršaja Lige šampiona protiv Benfike u oktobru.

„Vlahović i Pogba će biti na raspolaganju, (Huan) Kuadrado bi mogao da se vrati protiv Lacija, a (Leonardo) Bonući je i dalje iza“, rekao je Alegri novinarima u subotu.

Napadač Italije Federiko Kjeza, koji se nedavno oporavio od povrede prednjeg ukrštenog ligamenta zbog čega nije igrao 10 meseci, još uvek nije dostupan.

„Kijeza neće biti dostupan jer se nosi sa zamorom fleksora na operisanoj nozi. To je nešto normalno i on će se vratiti protiv Lacija u četvrtak“, rekao je trener Juvea.

Alegrijeva ekipa igra svoj drugi meč od kada im je italijanski fudbalski sud ubacio 15 bodova koji istražuje transfere kluba, što znači da je prethodno trećeplasirani klub trenutno 11. na tabeli.

„Klub je jak, moramo da zaradimo što više bodova. Ostalo je još 19 utakmica i Monca je prva. Moramo biti oprezni jer im ide jako dobro“, rekao je on.