Njukasl obezbedio pobedu nad Bornmutom u Liga kupu

Njukasl obezbedio pobedu nad Bornmutom u Liga kupu

Njukasl junajted je u utorak obezbedio pobedu nad Bornmutom rezultatom 1:0 u četvrtom kolu Liga kupa, posle autogola Adama Smita.

Njukasl je kontrolisao veći deo meča, ali mu je nedostajalo energije i instinkta da postigne pogodak u prvom poluvremenu.

Napadač Njukasla Kalum Vilson našao se u mreži u 26. minutu, ali je zakasnela zastavica za ofsajd prekinula njegovo slavlje.

Kieffer Moore je u 56. minuti mogao dovesti goste u vodstvo, ali njegov udarac glavom iz šesnaesterca je prošao pored stative.

Bilo je potrebno 67 minuta pre nego što je Njukasl uspeo da zapečati pobedu, a Smit je pogrešno izračunao centaršut i pogodio autogol.

Lester Siti je uživao u potpunoj kontroli u MK Dons-u pošto su ostvarili pobedu od 3-0 zahvaljujući golovima Jurija Tilemansa, Ajozea Pereza ​​i Džejmija Vardija.

Trećeligaš Linkoln Siti je došao do drugog minuta prednosti autogolom Gavina Bazunua u Sautemptonu, ali je ekipa Nejtana Džonsa preokrenula i pobedila sa 2-1 posle dva gola Če Adamsa.

Penal Raula Himeneza i pogodak Rajana Ait-Nurija u nadoknadi vremena zapečatili su pobedu Vulverhempton Vonderersa nad Gilingemom od 2:0.