Navijači Liona se rugaju svom timu posle poraza od Monaka sa 2:0 u francuskoj ligi

Navijači Liona se rugaju svom timu posle poraza od Monaka sa 2:0 u francuskoj ligi

Monako je u subotu obezbedio drugu uzastopnu pobedu u francuskoj ligi pobedom od 2:0 nad Lionom.

Oba gola su u drugom poluvremenu stigla dva mlada talenta, 19-godišnjeg Eliesa Ben Seghira iz Maroka i 20-godišnjeg Lamine Kamare iz Senegala.

Kamara je dobio drugi žuti karton duboko u nadoknadi vremena, ali je Monako održao prednost.

Lion ostaje bez golova nakon ponovnog poraza. Frustracija navijača bila je jasna dok su zvižduci odjeknuli stadionom Parc OL na poslednjem zvižduku.

Takođe u subotu, Lil je pobedio novopromovisani Anže sa 2-0. Tomas Menije, belgijski defanzivac koji se pridružio Lilu tokom letnjeg prelaznog roka, otvorio je gol u prvom poluvremenu. Uprkos kasnom guranju Anžea u drugom poluvremenu, Mohamed Bajo je obezbedio pobedu kliničkom završnicom u nadoknadi vremena nakon snažnog kontranapada.

Pobeda Lila postavlja klupski nivo sa Pari Sen Žermenom i Monakom na prvo mesto na tabeli, svi sa šest bodova. PSŽ vodi na gol-razlici u ovoj ranoj fazi.

Anže, koji još uvek traži prvu pobedu od povratka u Ligu 1, ostaje pri dnu tabele.

Avr je savladao Sent Etjen sa 2-0 u kasnoj utakmici penalom koji je izveo vezista Abdulaje Ture i udarcem glavom kapiten ekipe Aruna Sangante. To je bila prva pobeda Le Havra u sezoni.

Sent Etjen, istorijski klub u Francuskoj koji se vratio u najviši rang nakon brzog perioda u Ligi 2, još uvek je bez pobede ove sezone.