Mesi je željan da se suoči sa novim izazovom u Interu Majamiju

Mesi je željan da se suoči sa novim izazovom u Interu Majamiju

Lionel Mesi ne žali zbog svoje odluke da se pridruži Interu Majamija i rekao je da je nestrpljiv da se suoči sa novim izazovom, piše Rojters.

Ovaj 36-godišnjak stigao je u Sjedinjene Države u utorak uoči svog predstavljanja kao igrača Intera Majamija na specijalnom događaju u nedelju.

„Srećan sam zbog odluke koju smo doneli. Spreman sam i željan da se suočim sa novim izazovom“, rekao je Mesi u intervjuu za argentinsku TV u utorak.

„Moj mentalitet i moja glava se neće menjati i trudiću se, gde god da sam, da dam maksimum za sebe i za klub, da nastavim da nastupam na najvišem nivou.

Klub se sprema da održi poseban događaj za predstavljanje sedmostrukog osvajača Zlatne lopte na stadionu DRV PNK u Fort Loderdejlu.

„Navijači će moći da uživaju u uzbudljivoj noći zabave, govorima na terenu i još mnogo toga“, navodi se u saopštenju kluba, dodajući da će karte biti besplatne za vlasnike sezonskih ulaznica.

Pobednik Svetskog prvenstva ponovo će se okupiti sa bivšim saigračem Barselone Serhijom Busketsom u Interu iz Majamija, kao i bivšim selektorom Argentine Herardom Martinom.

Očekuje se da će Mesi debitovati za klub 21. jula u utakmici Liga kupa protiv meksičkog Kruza Azula.