Menadžer Junajteda Ten Hag se ljuti nakon poraza od Arsenala

Menadžer Junajteda Ten Hag se ljuti nakon poraza od Arsenala

Mančester junajted nije imao sreće što nije napustio severni London sa boljim rezultatom od dramatičnog poraza od Arsenala 3-1 u sudskom vremenu u nedelju, rekao je menadžer Erik ten Hag, koji je ostao ljut nakon što je „sve krenulo naopako” za njegov tim.

Utakmica je izgledala suđeno da se završi nerešenim rezultatom 1-1 pre nego što su Deklan Rajs i Gabrijel Hesus postigli golove za Arsenal duboko u nadoknadi vremena.

Junajted je mislio da je na putu do pobede nakon što je Alehandro Garnačo pronašao mrežu u 88. minutu, ali je to isključeno VAR-om zbog ofsajda, što je donelo odluku Ten Haga.

„Moramo da se poboljšamo, definitivno“, rekao je Ten Hag za Ski Sports. „Ali vidite, i ono što smo videli prošle godine, možemo svakog da pobedimo.

„Danas je bila tako mala margina, tako da je to mogla biti i naša strana. Dakle, kada Garna završi (za poništeni gol), cilj je da pobeđujemo u ovoj utakmici. Tako da je tako blizu.

„Trebalo nam je malo više sreće da pobedimo. (Garnačov gol) nije bio ofsajd. Bio je pogrešan ugao,“ dodao je on za video pregled.

Ten Hag je ubacio, kako je mislio, nekoliko grešaka u suđenju koje je kasnilo, uključujući i prebijanje defanzivca Arsenala Gabrijela koji je poslao novajliju Rasmusa Hojlunda da se razvuče, a holandski menadžer je tvrdio da je trebalo da bude penal.

Takođe je rekao da je Gabrijel izgleda blokirao Džonija Evansa u kaznenom prostoru za Rajsovog pobednika u 96. minutu.

„To je penal za Hojlunda“, ljutio se Ten Hag. „I na kraju smo primili gol, i to je faul nad Džonijem Evansom. To je tako jasno i očigledno.“

Kapiten Junajteda Bruno Fernandes rekao je da je to težak način da se izgubi.

„Primili smo kasni gol nakon što smo pokušali da izvučemo rezultat“, rekao je kapiten Junajteda Bruno Fernandes. „Bila je to dobra utakmica za obe ekipe, ali su na kraju osvojili bodove.

„To je ono što jeste, ako je ofsajd ne možemo da dođemo do toga. Bila je to dobra utakmica, razočaran sam rezultatom, ali učinak tima, strast je bila tu. Ako nastavimo ovako dosledno ćemo postići rezultate.“

Junajted ulazi u reprezentaciju sa samo šest poena iz četiri utakmice.