Mekgregor kaže da će se vratiti u UFC oktagon nakon što se oporavi od povrede

Mekgregor kaže da će se vratiti u UFC oktagon nakon što se oporavi od povrede

Konor Mekgregor se oglasio u javnosti prvi put nakon što je otkazao svoje učešće u UFC 303 zbog neočekivane povrede. Mekgregor je istakao da se radi o odlaganju, a ne otkazivanju njegove planirane borbe sa Majklom Čendlerom kasnije ovog meseca. Povreda se desila neposredno pre zakazane konferencije za novinare u junu u Dablinu, koja je iznenada otkazana, dovodeći do spekulacija o Mekgregorovom učešću u meču u Las Vegasu.

„Odluka o odgađanju borbe nije doneta olako, već je rezultat konsultacija sa mojim lekarima, UFC-om i mojim timom“, izjavio je Mekgregor. „Moji navijači i protivnik zaslužuju da se borim na najbolji mogući način, i to ćemo i postići. Zahvalan sam na podršci i uveren sam da ću se vratiti još jači.“

Umesto meča Mekgregor-Čendler, u glavnom događaju će se sastati šampion u poluteškoj kategoriji Aleks Pereira i prvorangirani izazivač Jirži Pročazko. Takođe, došlo je do promene u vezi sa drugim događajem, gde je povreda naterala Džamahala Hila da odustane, a Karlos Ulberg će se suočiti sa zamena Entonijem Smitom.