Lampard: U Realu se sve može dogoditi

Lampard: U Realu se sve može dogoditi

Frenk Lampard je oduvek znao da ima veliki posao, a izgubljeni početak njegovog povratka na mesto privremenog menadžera Čelsija u subotu je to samo potvrdio.

Poraz od 1-0 od Vulverhempton Vonderersa nije napravio nikakvu razliku u odnosu na poziciju 11. Čelsija u Premijer ligi, ali teško da je bio ono što je bilo potrebno uoči prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona protiv Real Madrida sledeće srede, piše Rojters.

Fokus je sada u potpunosti na meču na Bernabeuu, a Lampard, rekorder u klubu gde su golovi presušili, nije otpisivao šanse svojoj ekipi uprkos kvotama protiv njih.

„To je drugačije takmičenje, biće drugačija vrsta igre i na nama je da se pripremimo na pravi način i sve može da se desi“, rekao je bivši engleski reprezentativac za televiziju Skaj sport.

„Poštujemo činjenicu da igramo sa trenutnim nosiocima, tako da sada moramo da se fokusiramo na to i ne možemo biti previše očajan.

„Svakako ćemo analizirati igru i moramo da napravimo poboljšanja jer osećamo da želimo da budemo bolji i jedini način da budemo bolji je naporan rad.

U ligi, Čelsi ima samo 29 golova iz 30 utakmica i nije postigao u poslednja tri prvenstvena meča.