Još dva dana traju prijave za ulaznice za mečeve „orlova“ na Evropskom prvenstvu

Još dva dana traju prijave za ulaznice za mečeve „orlova“ na Evropskom prvenstvu

Fudbalski savez Srbije još jednom podsetio je navijače fudbalske reprezentacije kako mogu da poruče ulaznice za mečeve nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu, protiv Engleske, Danske i Slovenije.

Reprezentacija Srbije igraće prvi put od osamostaljenja na Evropskom prvenstvu koje se održava u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine, a žrebom u Hamburgu odlučeno je da se „orlovi“ takmiče u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Srbija igra svoje utakmice 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske, 20. juna u Minhenu protiv Slovenije i 25. juna u Minhenu protiv Danske.

Prodaja ulaznica počela je 4. decembra u 14,00 i trajaće do 12. decembra u 14,00. Ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice.

Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko Uefinog sajta na adresi https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/ što znači da FSS neće vršiti prodaju karata za Evro 2024.

Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

U januaru 2024. godine Uefa šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju i junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.

Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.

Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.