Bez golova, ali mnogo selfija za Ronalda u haotičnoj pobedi Portugalije nad Turskom na Euru 2024

Bez golova, ali mnogo selfija za Ronalda u haotičnoj pobedi Portugalije nad Turskom na Euru 2024

Na stadionu Vestfalenštadion u Dortmundu odigrala se utakmica između Portugalije i Turske na Evropskom prvenstvu. Cristiano Ronaldo, ikona svetskog fudbala, nije postigao gol u ovom meču, ali je zabeležio jednu asistenciju. Njegova ekipa je pobedila rezultatom 3-0, osiguravši plasman u osminu finala Eura 2024. Ronaldo je ostvario rekordni 27. nastup na Euru i postigao gol nakon asistencije od strane Fernandesa. Iako nije bio efikasan kao što se očekivalo od njega, Ronaldo je pokazao svoju izuzetnu igru i doprinos timu.

U toku meča, Ronaldo je bio meta obožavalaca koji su pokušavali da mu priđu za selfije. Situacija je postala delikatna kada su navijači pokušali da uđu na teren kako bi se fotografisali sa Ronaldom. Ovo je izazvalo zabrinutost za bezbednost, posebno kada je jedan navijač oboren na zemlju nakon pokušaja da se približi fudbaleru.

Portugalija je zabeležila pobedu nad Turskom, dok je turski tim imao nekoliko neuspeha tokom meča. Jedan od njih je bio autogol koji je postigao jedan od njihovih igrača, što je doprinelo porazu. Dok je Portugalija osigurala plasman u osminu finala, Turska je ostala sa tri boda iz prethodnih utakmica.

Trener Turske se našao pod pritiskom javnosti nakon ovog poraza, postavljajući pitanja o njegovoj taktici i odlukama tokom meča. S druge strane, portugalski tim se priprema za naredne izazove na turniru, dok će Cristiano Ronaldo i dalje biti u centru pažnje zbog svoje igre i uticaja na rezultate ekipe.