Liverpul slavi pobedu u gostima protiv Notingem Foresta nakon 40 godina

Liverpul slavi pobedu u gostima protiv Notingem Foresta nakon 40 godina

Liverpul je ostvario istorijsku pobedu na Siti Graundu pobedivši Notingem Forest rezultatom 1:0, zahvaljujući golu Darvina Nunjeza u devetom minutu nadoknade vremena. Ovaj trijumf Liverpulu je doneo prvu pobedu na Siti Graundu u poslednjih 40 godina i pomerio ih četiri boda ispred drugoplasiranog Mančester sitija u trci za titulu.

Utakmica je bila izuzetno napeta, a Liverpul je morao da se suoči sa izazovima protiv neumornog Notingem Foresta. Ipak, gol glavom Darvina Nunjeza, postignut na centaršut Aleksisa Meka Alistera, doneo je Liverpulu važna tri boda.

Iako su tri utakmice u sedam dana predstavljale izazov za Liverpul, njihovoj upornosti nije manjkalo. Ključni trenutak došao je u poslednjim trenucima utakmice, kada je Nunjez postigao gol koji je doneo Liverpulu šestu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima.

Ova pobeda znači mnogo za Liverpul u trci za titulu, dok je Notingem Forest ostao razočaran porazom uprkos hrabroj igri. Liverpulov golman Caoimhin Kelleher i odbrana su se istakli sprečavajući protivničke napade, dok je gol Darvina Nunjeza doneo veliku radost navijačima tima sa Enfilda.