Mančester Junajted doživeo teški poraz od Totenhema, Ten Hag pod pritiskom

Mančester Junajted doživeo teški poraz od Totenhema, Ten Hag pod pritiskom

Na Old Trafordu, Mančester Junajted doživeo je još jedan poraz, ovaj put od Totenhema rezultatom 3-0. Nakon što je Dominik Solanke postigao treći gol u 77. minutu, mnogi navijači Junajteda napustili su stadion, ostavljajući za sobom podrugljive zvuke gostujućih navijača.

Junajted je pod vodstvom Erika ten Haga zabeležio treći poraz u ligi u ovoj sezoni, a trenutno se nalazi na 12. mestu sa samo jednom pobedom u poslednjih pet utakmica. U meču, kapiten Bruna Fernandes dobio je crveni karton pred kraj prvog poluvremena, dodatno pogoršavši situaciju za domaći tim.

Sparsi su dominirali od početka, a golovi Brenana Džonsona i Dejana Kuluševskog dodatno su potvrdili lošu formu Junajteda. Ten Hag je nakon utakmice priznao da je trenutna situacija nezadovoljavajuća i naglasio potrebu za brzim poboljšanjem.

U međuvremenu, Aston Vila je propustila priliku da se izjednači sa liderom Premijer lige, Liverpulom, nakon što je odigrala 2-2 protiv Ipsviča, dok je Lijam Delap postigao dva gola za domaćina.

Ova nedelja bila je teška za Junajted, čiji navijači sada postavljaju pitanje o budućnosti menadžera Ten Haga.