Monako remizirao 3-3 sa Nantom

Monako remizirao 3-3 sa Nantom

Miron Boadu postigao je kasno izjednačenje dok je lider francuske lige Monako remizirao 3-3 sa Nantom u petak i ostao neporažen u francuskoj ligi.

Nakon pobede u prve dve utakmice, ekipa Kneževine je veoma loše počela u zapadnoj Francuskoj i zaostala za dva gola posle samo 14 minuta.

Monako nije paničio i postepeno je preuzeo kontrolu nad igrom, a japanski internacionalni vezista Takumi Minamino je povukao jedan u 26. minutu za svoj treći gol u sezoni pre nego što je Mostafa Mohamed postigao drugi gol večeri i vratio prednost od dva gola za domaćine.

Napadač Francuske Visam Ben Jeder smanjio je zaostatak u 57. minutu pre nego što je Boadu poravnao rezultat iz neposredne blizine udarcem u gornji desni ugao šest minuta od vremena.

Sa sedam bodova iz tri utakmice, Monako na tabeli ima jedan bod prednosti u odnosu na Brest. Nant je obezbedio prvi bod ove sezone.

I dalje u potrazi za pobedom u prvoj ligi sa samo dva boda u isto toliko utakmica, branilac titule Pari Sen Žermen igra protiv prošlosezonskog vicešampiona Lensa u subotu.