Mitrović baca Fulam na sedmo mesto pobedom protiv Lestera

Mitrović baca Fulam na sedmo mesto pobedom protiv Lestera

LESTERS – Aleksandar Mitrović iz Fulama nastavio je dobru sezonu pred golom nakon što je njegov udarac u prvom poluvremenu doneo pobedu protiv Lester Sitija od 1:0 u utorak, čime je promovisani tim Marka Silve poslao na sedmo mesto u Premijer ligi, preneo je Rojters.

Fulam je zasluženo došao do prednosti u 17. minutu preko napadača Srbije Mitrovića, koji je postigao svoj 11. prvenstveni gol u kampanji nakon što ga je pogodio centaršut Vilijana.

Otvaranje je dalo domaćinima potreban potres i trebalo je da poravnaju sredinom prvog poluvremena, ali je Ajoze Perez skočio iz neposredne blizine.

Lester je imao nekoliko šansi da ugrabi bod, ali je gostujući golman Bernd Leno pronašao u nadahnutoj formi, dok je belgijski reprezentativac Juri Tilemans imao nesreću da vidi zadivljujući udarac sa prečke.

Uprkos velikom pritisku od kasnog Lestera, Fulam je uspeo da se pomeri iznad rivala iz zapadnog Londona Brentforda i do uzvišene sedme pozicije, dok ih treći uzastopni poraz u ligi ostavlja na 13. mestu, tri boda iznad zone ispadanja.