Mesi se vratio na trening sa PSŽ-om

Mesi se vratio na trening sa PSŽ-om

Lionel Mesi ponovo trenira sa Pari Sen Žermenom, saopštio je tim Lige 1 u ponedeljak, nakon što je napadač suspendovan jer je otputovao u Saudijsku Arabiju i zbog toga je propustio trening.

Francuski mediji su preneli da je Mesi suspendovan na dve nedelje nakon neovlašćenog putovanja u Saudijsku Arabiju kada je trebalo da trenira sa timom dan nakon poraza lidera Lige 1 od Lorijena od 3-1 prošlog meseca.

Mesi, koji se u petak izvinio PSŽ-u i svojim saigračima, izostavljen je iz tima zbog pobede od 3-1 nad Troaom na drugom mestu u nedelju.

PSŽ je na društvenim mrežama objavio sliku Mesijevog treninga, uz natpis: „Argentinski napadač Pari Sen Žermena vratio se na trening u ponedeljak 8. maja.

PSŽ ima šest bodova više od Lensa i osam ispred Olimpika iz Marseja uz još četiri preostala kola ove sezone.

Mesijeva budućnost u PSŽ-u bila je predmet mnogih spekulacija poslednjih dana.

Izvor blizak kapitenu Argentine rekao je Rojtersu da je dobio zvaničnu ponudu da se pridruži saudijskom klubu Al-Hilal sledeće sezone, s tim da produženje ugovora sa PSŽ-om nije na planu pobednika Svetskog prvenstva koji sledećeg meseca puni 36 godina.

Nacija bogata naftom imenovala je Mesija za svog turističkog ambasadora prošle godine, a on je posetio Džedu u maju 2022.

Vratio se u januaru kako bi odigrao prijateljski meč sa PSŽ-om protiv ekipe zvezda Saudijske lige, kada se suočio sa velikim rivalom Kristijanom Ronaldom.