Luka Modrić donosi Real Madridu pobedu nad Seviljom

Luka Modrić donosi Real Madridu pobedu nad Seviljom

U nedeljnom meču između Real Madrida i Sevilje, Luka Modrić je došao sa klupe i postigao gol iz daljine, čime je Real Madrid osvojio pobedu od 1:0. Ovaj pogodak je pomogao Madridu da zadrži kontrolu nad trkom za titulu prvaka Španije.

Modrić, koji ima 38 godina, postigao je spektakularan gol u 81. minutu, koristeći se svojim iskustvom i veštinom da obezbedi važne bodove svom timu. Real Madrid je uspeo da pobedi Sevilju uprkos odsustvu svog najboljeg strelca, Džuda Belingema, koji je povređen.

Ova pobeda znači da Real Madrid ostaje na vrhu tabele sa osam bodova više od Barselone i devet od Đirone. S druge strane, Sevilja nije uspela da pronađe mrežu i odgovori na gol Modrića, što je rezultiralo porazom.

U drugom meču, Atletik Bilbao je poražen od Real Betisa rezultatom 3:1, nakon što je igrač Niko Vilijams dobio dva brza žuta kartona i bio isključen. Betis je uspeo da iskoristi brojčanu prednost i zabeleži važnu pobedu.

Na kraju, meč između Kadiza i Selte Viga završen je nerešenim rezultatom 2:2, pri čemu je Kadiz uspeo da izbori bod dubokim golom Darvina Makisa u nadoknadi vremena. Ovaj bod je od velikog značaja u borbi za opstanak, dok se Selta i dalje bori da se drži na sigurnom mestu na tabeli.