Litvanski košarkaš Rokas Jokubaitis novi igrač Makabija iz Tel Aviva

Litvanski košarkaš Rokas Jokubaitis novi igrač Makabija iz Tel Aviva

Litvanski košarkaš Rokas Jokubaitis novi je igrač Makabija iz Tel Aviva sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor, saopštio je izraelski klub.

„Zaista sam srećan i jedva čekam da počnem da treniram sa timom. Hvala treneru, direktorima i celom klubu što veruju u mene. Jedva čekam da počne nova sezona“, rekao je Jokubaitis za klupski sajt.

„Zaista sam srećan i jedva čekam da počnem da treniram sa timom. Hvala treneru, direktorima i celom klubu što veruju u mene. Jedva čekam da počne nova sezona“, rekao je Jokubaitis za klupski sajt. Litvanski košarkaš je poslednje tri godine proveo u Barseloni, prošle sezone je beležio 5,3 poena, 1,7 skokova i 2,8 asistencija prosečno na 36 utakmica u Evroligi. Jokubaitis je prošao omladinsku akademiju Žalgirisa i upisao 53 nastupa u Evroligi za klub iz Kaunasa u periodu između od 2018. do 2021. godine.

Litvanski košarkaš je poslednje tri godine proveo u Barseloni, prošle sezone je beležio 5,3 poena, 1,7 skokova i 2,8 asistencija prosečno na 36 utakmica u Evroligi.

Jokubaitis je prošao omladinsku akademiju Žalgirisa i upisao 53 nastupa u Evroligi za klub iz Kaunasa u periodu između od 2018. do 2021. godine.