Kristijan Pulišić primio pretnje nakon pobede Milana nad Lacijom

Kristijan Pulišić primio pretnje nakon pobede Milana nad Lacijom

Nakon vatrene pobede Milana od 1:0 nad Lacijom u Seriji A u petak, krilo Milana Kristijan Pulišić postao je meta poplave pretnji smrću i zlostavljanja na društvenim mrežama.

Lacio je završio meč sa osam igrača, a Pulišić je bio uključen u dva od tri isključenja, što je izazvalo veliku reakciju među navijačima na internetu.

Pulišić je na Instagramu objavio fotografije slavlja sa saigračima nakon utakmice, ali je bio zatrpan uvredljivim komentarima.

Ipak, bilo je i mnogo poruka podrške za Amerikanca, uključujući i poruku njegovog saigrača iz Milana Tea Ernandeza, koji je napisao: „Puliiiii ja sam tvoje obezbeđenje“.

Incidenti tokom utakmice su bili intenzivni, pri čemu je Luka Pelegrini isključen u 67. minutu nakon dva brzo uzastopna žuta kartona zbog faula nad Pulišićem, dok je Mateo Guenduzi dobio crveni karton u nadoknadi vremena zbog loše reakcije na faul američkog igrača, koji je takođe dobio žuti karton u incidentu. Defanzivac Lacija Adam Marušić takođe je isključen u prekidima.

Pulišić se pridružio Milanu iz Čelsija u vansezoni u nadi da će oživeti svoju klupsku karijeru. U 25 prvenstvenih utakmica postigao je sedam golova i pružio šest asistencija.