Košarkaški klub FMP raskinuo ugovor sa Manojlovićem zbog nediscipline

Košarkaški klub FMP raskinuo ugovor sa Manojlovićem zbog nediscipline

Čelnici košarkaškog kluba FMP iz Železnika saopštili su da su raskinuli saradnju sa Nikolom Manojlovićem zbog nediscipline i neprofesionalizma igrača.

FMP je u kratkom periodu raskinuo ugovore sa trojicom košarkaša, a u saopštenju koje je klub iz Železnika objavio na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama objašnjava se da je je raskid usledio i sa Manojlovićem.

„KK FMP obaveštava javnost da je raskinut ugovor sa dosadašnjim prvotimcem Nikolom Manojlovićem. Ugovor je raskinut kao posledica nediscipline i neprofesionalizma Manojlovića. FMP izražava ovom prilikom žaljenje zbog ovakvog razvoja situacije jer je Manojlović prve minute u regionalnoj košarci dobio upravo u dresu „pantera“ i u dve sezone zabeležio 20 nastupa sa značajnom minutažom“, piše na sajtu kluba.

Manojlović (21) je odigrao 16 utakmica u ABA ligi i u proseku je postizao 5,5 poena po meču na nešto više od 12 minuta na terenu.

Manojlović je ponikao u Crvenoj zvezdi, a u februaru 2020. godine potpisao je i prvi profesionalni ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana.

Išao je na pozajmicu u Tamiš i Slodes, da bi u FMP bio prosleđen 2021. godine.

FMP je sezonu u ABA ligi završio na petom mestu i najverovatnije će u plej-ofu igrati protiv Cedevita Olimpije kojoj preostaje još jedna utakmica sa Crvenom zvezdom.