KK Partizan najavio novi spektakl pod otvorenim nebom

KK Partizan najavio novi spektakl pod otvorenim nebom

Košarkaški klub Partizan ugostiće AEK i Pariz na pripremnom turniru koji će biti odigran od 13. do 15. septembra na otvorenim terenima na Kalemegdanu.

Fotografije i video-snimci sa beogradskog Tašmajdana, gde je Partizan prošlog leta dočekao špansku Fuenlabradu pod otvorenim nebom, obišli su Evropu i svet, a sada crno-beli spremaju novi spektakl.

Potpuno rekonstruisan tim za predstojeću sezonu predstavljen je na nesvakidašnjem događaju pod nazivom „Crno-bela simfonija“, a priliku da ga prvi put vide na delu imaće navijači Partizana takođe u jedinstvenom i neobičnom ambijentu.

Ekipa Željka Obradovića ugostiće debitanta u Evroligi Pariz i grčki AEK na otvorenim terenima na Kalemegdanu. Klub će naknadno objaviti satnicu i raspored utakmica.

Posle turnira u Beogradu, Partizan će odigrati još samo dva pripremna meča pred početak nove sezone – na turniru u Atini 20. i 21. septembra, takođe pod otvorenim nebom. Učestvovaće domaćin Panatinaikos, Efes i Makabi. 

Crno-beli su pripreme za novu sezonu započeli 20. avgusta u Beogradu. U prva dva meča iza zatvorenih vrata ubedljivo su pobedili Igokeu i ruski Jenisej. Trenutno se nalaze na Siciliji, gde će od subote učestvovati na još jednom pripremnom turniru.

Partizan će sezonu u ABA ligi otvoriti 25. septembra, kada će u Beogradu biti domaćin čačanskom Borcu.