Junajted na „Old Trafordu“ protiv Kopenhagena za prve bodove u LŠ, važan duel Arsenala i Sevilje

Junajted na „Old Trafordu“ protiv Kopenhagena za prve bodove u LŠ, važan duel Arsenala i Sevilje

Ukupno osam mečeva trećeg kola Lige šampiona su na rasporedu od 18.45 i 21.00, a najinteresantniji su oni u Mančesteru gde Junajted dočekuje Kopenhagen i u Sevilji, gde domaćem sastavu gostuje Arsenal.

Mančester junajted je posle dva kola na nuli i imaće priliku da protiv danskog Kopengagena dođe do prvih bodova. „Crveni đavoli“ su u susretu grupe A apsolutni favoriti u susretu timova koji se bore za evropsko proleće u Ligi Evrope, pćo svemu sudeći. Taj meč počinje u 21.00, a u ranijem terminu od 18.45 se sastaju Galatasaraj i Bajern u Istanbulu.

U grupi B je vrlo zanimljiva situacija sa prvoplasiranim Lensom sa četiri doba, pa slede Arsenal sa tri, Sevilja sa dva i PSV sa jednim bodom. Susret prvaka Lige Evrope na svom terenu i nesuđenog prvaka Premijer lige protekle sezone biće možda jedan od odlučujućih u ovoj grupi. Lens mora na gostovanju PSV-u da opravda prvo mesto u grupi.

Što se tiče grupe C, maksimalni Real Madrid gostuje kod Brage, dok Napoli ide pred noge poslednjeplasiranom Union Berlinu, ekipi sa dva poraza.

„Gužvanjac“ je i u grupi D, gde Salcburg dočekuje Inter od 18.45, bod više ima italijanski klub. Real Sosijedad uz „nero-azure“ deli prvo mesto grupe sa četiri boda, a u trećem kolu igraju protiv Benfike u Lisabonu.