Nikola Jokić vodi Denver Nagetse do pobede protiv Indijana Pejsersa

Nikola Jokić vodi Denver Nagetse do pobede protiv Indijana Pejsersa

Nikola Jokić, srpski košarkaš, odigrao je ključnu ulogu u pobedi Denver Nagetsa protiv Indijana Pejsersa rezultatom 117-109. Jokić je zabeležio impresivnih 25 poena, 12 skokova i devet asistencija, nadmašujući protivnički tim. Ovom pobedom, Denver Nagetsi su ostvarili 14. pobedu u poslednjih 18 utakmica.

Majkl Porter mlađi i Džamal Marej pridružili su se Jokiću sa po 25 poena, a svi startni igrači Nagetsa završili su utakmicu sa dvocifrenim brojem poena. Aron Gordon je dodao 20 poena i 10 skokova.

Jokićeva efikasnost u šutu bila je izvanredna, postigao je 12 od 13 šuteva iz igre. Ovaj uspeh je došao uprkos traljavom izdanju šampiona, koji su zabeležili najlošiji rezultat u izgubljenim loptama tokom sezone (21 izgubljena lopta) i dozvolili su 14 ofanzivnih skokova protivničkom timu.

Denver Nagetsi su sada na impresivnom skoru od 17-4 kod kuće u ovoj sezoni. Sa druge strane, Indijana Pejsersi su doživeli poraz, spustivši se na 2-2 nakon gubitka zvezde Tajrisa Haliburtona zbog povrede.

Ovom pobedom, Denver Nagetsi su i dalje u vrhu Zapadne konferencije i nastavljaju sa dobrom formom u aktuelnoj NBA sezoni.