Palmerov het-trik donosi spektakularnu pobedu Čelsiju protiv Mančester junajteda

Palmerov het-trik donosi spektakularnu pobedu Čelsiju protiv Mančester junajteda

Cole Palmer je bio junak Čelsija u dramatičnoj utakmici protiv Mančester junajteda, postigavši dva ključna gola u nadoknadi vremena i donoseći pobedu svom timu rezultatom 4-3.

Junajted je uspeo da se vrati nakon što je Čelsi poveo sa 2-0, preokrenuvši rezultat na 3-2 u svoju korist. Međutim, Palmer je sjajnom igrom osigurao da bodovi ostanu u Čelsiju. Prvo je postigao gol iz jedanaesterca u 110. minutu, a zatim je samo minut kasnije pogodio pobednički gol udarcem van šesnaesterca.

Ovo je bio 12. poraz u ligi za Mančester junajted ove sezone, što će verovatno povećati pritisak na menadžera Erika Ten Haga uoči nadolazeće utakmice protiv Liverpula, koji juri za titulu.

Utakmica je započela u znaku Čelsija, koji je poveo sa 2-0 zahvaljujući golovima Konora Galagera i Palmera iz penala. Međutim, Junajted se brzo vratio u igru, izjednačivši rezultat preko Alehandra Garnača i Bruna Fernandesa.

Junajted je preokrenuo rezultat u svoju korist golom Garnača u drugom poluvremenu, ali je Palmer svojim golovima doneo pobedu Čelsiju u poslednjim trenucima utakmice, ostavljajući navijače oduševljene i zapamćene utakmice.