Čelsi demolira Everton sa 6-0: Kol Palmer bljesnuo sa het-trikom

Čelsi demolira Everton sa 6-0: Kol Palmer bljesnuo sa het-trikom

Čelsi je u ponedeljak demonstrirao svoju moć na terenu demolirajući Everton sa 6-0 u utakmici engleske Premijer lige. Kol Palmer je bio nezaustavljiv, postigavši savršen het-trik u prvom poluvremenu, dok je dodatno dodao još jedan gol u drugom poluvremenu.

Palmer je briljirao postigavši gol levom nogom, glavom i desnom nogom u 13., 19. i 29. minutu, postavši tako prvi igrač Čelsija koji je postigao gol u sedam uzastopnih utakmica kod kuće. Njegovi golovi su izazvali oduševljenje među navijačima Čelsija i istakli njegovu izvanrednu formu ove sezone.

Mančester siti je takođe doprineo pobedi, odbijajući nekoliko fantastičnih udaraca na gol. Džordan Pikford je bio nemoćan, a Palmer je iskoristio priliku postigavši svoj treći gol lobujući ga sa 35 jardi nakon nepravilnosti Pikforda.

Nikolas Džekson i Alfi Gilkrist su takođe dodali svoje golove, što je dovelo do konačnog rezultata od 6-0 u korist Čelsija.

Ova ubedljiva pobeda produžila je depresivne dane za Everton, čiji su nedavni problemi sa finansijskim pravilima dodatno pogoršali situaciju. Klub je nedavno izgubio dva boda zbog kršenja finansijskih pravila Premijer lige, što je dodatno zakomplikovalo borbu za opstanak u ligi.

Ipak, Čelsi je nastavio svoj impresivan niz bez poraza, što ih drži u trci za visoko pozicioniranje u tabeli. Sa samo jednim bodom zaostatka za Vest Hemom, Čelsi ima puno samopouzdanja i ambicija za nastavak sezone.