Fulam i Everton bez golova: Problemi u napadu nastavljaju se za Kotedžerse

Fulam i Everton bez golova: Problemi u napadu nastavljaju se za Kotedžerse

Fulamovi problemi sa postizanjem golova i dalje traju, dok je ekipa u utorak odigrala 0-0 protiv Evertona, dok je opasnost od ispadanja i dalje prisutna.

Nakon nedavnih izlazaka iz Liga kupa Engleske i FA kupa, Fulam nije uspeo da se vratiti pobedom nad Evertonom, timom koji se sada nalazi u donjem delu tabele nakon poraza Lutona od Brajtona rezultatom 4:0.

Napadač Fulama, Raul Himenez, koji je u decembru postigao četiri gola, nije uspeo da ponovi prošlomesečni uspeh, dok je Rodrigo Munis bio relativno neprimetan u Krejven Kotidžu nakon što je uveden u igru u drugom poluvremenu.

Nakon nekoliko neefikasnih pokušaja ispred gola tokom nedavnih poraza u kupu, nedostatak odlučnosti u napadu Fulama nastavio se i tokom ovog meča, kada je udarac Himeneza završio kao centaršut umesto kao udarac ka golu.

Everton nije uspeo da iskoristi priliku u 24. minutu kada je Bernd Leno, golman Fulama, odbranio slobodan udarac Ešlija Janga, a Isa Diop je sjajno intervenisao, sklanjajući loptu sa stative i osiguravajući sigurnost svoje ekipe.