Fudbaleri Radničkog spremni za duel sa Novosađanima

Fudbaleri Radničkog spremni za duel sa Novosađanima

Petu rundu Mocart Bet Superlige Srbije zaključiće okršaj sada već bivših srpskih predstavnika u Evropi, Radničkog 1923 i Vojvodine, koji je zakazan za danas na stadionu FK Metalac u Gornjem Milanovcu sa početkom u 19 sati.

Novosađani su u četvrtak uveče posle maratonske borbe i penal serije eliminsani od slovenačkog Maribora u trećoj fazi kvalifikacija za Ligu konferencije, što bi Dudićevi izabranici mogli da iskoriste kako bi svom velikom rivalu i dužniku iz prethodne sezone dodatno dosolili evropsku ranu.

Šumadinci su posle blistavog izdanja u okršaju sa imenjakom iz Niša razočarali svoje pristalice minimalnim porazom na gostovanju subotičkom Spartaku u Senti (0:1). U utakmici koja je odlučena već nakon prvih 120 sekundi bio je i te kako primetan izostanak nekolicine veoma bitnih igrača u taboru Kragujevčana, pre svih najboljeg strelca ekipe prošle sezone Milutina Vidosavljevića, koji zbog povrede nije ni otputovao u Sentu, ali i potencijalnog A reprezentativca Matije Gluščevića, koji je čitav meč presedeo na klupi.