Fudbaleri Partizana golom u nadoknadi do pobede u Novom Pazaru

Fudbaleri Partizana golom u nadoknadi do pobede u Novom Pazaru

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na gostujućem terenu Novi Pazar 4:3, u meču 12. kola Super lige Srbije.Strelci za Partizan bili su Ibrahim Zubairu u 38. i 75. i Stefan Kovač u 41. i trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Golove za Novi Pazar postigli su Uroš Đuranović u 16. i 84. i Dragan Bojat u 21. minutu.

Partizan je četvrti sa 20 bodova, a Novi Pazar je 11. sa 14 poena.

U narednom kolu, Partizan će dočekati Čukarički, dok će Novi Pazar u Pančevu gostovati Železničaru.

Novi Pazar je poveo u 16. minutu. Nakon asistencije Mesarovića, Đuranović se našao sam u šesnaestercu i neometan sa oko 10 metara prosledio loptu u mrežu.

U 21. minutu domaćin je duplirao prednost. Nakon dobre timske akcije Bojat je čutirao sa ivice šesnaesterca i pogodio bliži ugao gola Jovanovića.

Zubairu je smanjio prednost Novog Pazara golom u 38. minutu. Golman Novog Pazara Filipović je uspeo da zaustavi udarce Jovanovića i Natha, ali je treći put bio nemoćan i Zubairu je posle odbitka iz blizine zatresao mrežu.

Tri minuta kasnije Partizan je stigao do izjednačenja. Nakon asistencije Natha, Kovač je preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca pogodio desni ugao gola Filipovića.

U 75. minutu Zubairu je drugi golom na meču doneo preokret Partizanu. Nakon asistencije Natha, on je prevario golmana Filipovića koji je istrčao i bez poteškoća prosledio loptu u praznu mrežu.

Devet minuta kasnije domaćin je stigao do izjednačenja golom Đuranovića, koji je snažnim udarcem pod prečku sa 10-ak metara stigao do svog drugog gola na meču.

U trećem minutu sudijske nadoknade vremena Partizan je golom Kovača, koji se lepo ubacio iz drugog plana i prosledio loptu pored „nemoćnog” Filipovića, stigao do pobede.