Fudbaleri Novog Pazara dočekuju Partizan u 14. kolu Superlige Srbije

Fudbaleri Novog Pazara dočekuju Partizan u 14. kolu Superlige Srbije

Fudbaleri Novog Pazara ugostiće igrače Partizana u utakmici 14. kola Superlige Srbije. Meč je na programu od 15.00 sati.

Fudbaleri Partizana nakon 11 uzastopnih trijumfa gostuju kod Novog Pazara, dok domaćin meč protiv crno-belih igra posle remija sa TSC-om i sa skorom od pet pobeda, dva nerešena rezultata i pet poraza u dosadašnjem delu sezone.

U prethodnom prelaznom roku Novi Pazar je doveo tri velika pojačanja, nekadašnje igrače Partizana, Adema Ljajića, Marka Šćepovića i Sejdubu Sumu koji čine okosnicu tima.

Trener crno-belih Igor Duljaj istakao je da je Novi Pazar „crno-beli grad“ i da žali zbog igranja pred praznim tribinama.

„Žao mi je što neće biti publike koja kreira pravu brazilsku atmosferu, a poznato da je ‘Novi Pazar crno-beli grad’, dosta je naših navijača tamo, veliki broj igrača je prešao u Partizan, dosta prijatelja imamo tamo, ali na terenu je sasvim drugačije, jer su Ljajić, Suma, Šćepović i ostali motivisani protiv nas“, rekao je Duljaj.

Novi Pazar i Partizan su do sada odigrali 35 utakmica, a crno-beli su uspešniji tim sa 28 pobeda, dok je Novi Pazar uspeo samo četiri puta da trijumfuje, tri utakmice završene su remijem.

Poslednji put Novi Pazar je savladao Partizan u prethodnoj sezoni Superlige Srbije, minimalnim rezultatom, odnosno golom Miloša Mijića.

Partizan je najveću pobedu nad Novim Pazarom upisao 2018. godine, čak 5:0 je bilo u Beogradu.