Vlahović briljira: Juventus pobedio Sasuolo 3:0 i približio se Interu u trci za Seriju A

Vlahović briljira: Juventus pobedio Sasuolo 3:0 i približio se Interu u trci za Seriju A

Fudbaler Dušan Vlahović predvodio je Juventus do ubedljive pobede nad Sasuolom rezultatom 3:0, postigavši dva impresivna gola. Ova pobeda vraća Juventus na samo dva boda zaostatka u odnosu na lidera Serije A, Inter iz Milana.

Prvi gol Vlahovića bio je fantastičan zakrivljeni udarac u gornji ugao van terena, dok je drugi bio još spektakularniji. Centarfor Srbije izveo je dug slobodan udarac sa donje strane prečke, pokazavši svoje izuzetne veštine.

Zamena Federiko Kjeza doprinela je još jednim pogotkom u 89. minutu, potvrdivši ubedljivu pobedu Juventusa.

Ovom pobedom, Juventus se približava vrhu tabele Serije A, a s obzirom na to da se Inter priprema za Superkup Italije u Saudijskoj Arabiji, Juventus ima priliku da preuzme vođstvo sa još dva meča pre nego što Inter ponovo zaigra u ligi.

Naredna dva protivnika Juventusa su Leće i Empoli, a ovi mečevi predstavljaju priliku za sticanje dodatnih bodova i pritiskanje Intera u borbi za titulu.

Sasuolo, koji je u septembru iznenadio Juventus pobedivši ih 4-2, sada ostaje na 14. mestu u ligi.

Inter je prethodno u subotu ostvario ubedljivu pobedu nad Moncom rezultatom 5-1, ali će morati da se bori kako bi zadržao vodeću poziciju sa sve bližim Juventusom.