Dragan Stojković: Srbija nije zaslužila poraz

Dragan Stojković: Srbija nije zaslužila poraz

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je razočaravajući poraz od Mađarske u subotu na „Puškaš areni“ u Budimpešti. Iako su „Orlovi“ imali brojne prilike, nisu uspeli da postignu golove, što je rezultiralo porazom od Mađarske selekcije.

Selektor Srbije, Dragan Stojković, izrazio je svoje razočaranje nakon utakmice i istakao da je teško gubiti, posebno kada je ekipa uložila ogroman napor. Stojković je naglasio da je Srbija imala dominaciju na terenu i propustila mnogo prilika, te da poraz nije odražavao njihove napore.

„Ne znam da li je nedostajalo sreće… Bili su tu neki momenti koji vas odvedu na jednu ili drugu stranu. Srbija nije zaslužila da izgubi večeras, ali to sad nije važno. Mađari su nas ‘tukli’ dvaput i čestitam im,“ rekao je Stojković.

Uprkos porazu, selektor je izrazio odlučnost da se okrene budućim izazovima. Naglasio je da je sledeća utakmica protiv Crne Gore od ključnog značaja za plasman na Evropsko prvenstvo. Utakmica protiv Crne Gore igraće se za tri dana na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu, a selektor Stojković je izrazio verovanje da će njegov tim izaći kao pobednik.

Srbija, nakon poraza od Mađarske, sada se suočava sa komplikovanijom situacijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, što dodatno povećava značaj naredne utakmice protiv Crne Gore.