Bez golova na 170. „večitom derbiju“

Bez golova na 170. „večitom derbiju“

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su bez golova u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije – 170. „večitom derbiju“.

Prvi derbi bez golova na stadionu Partizana još od 2006. godine.

Crveno-beli odigrali su bolje prvo, dok je domaćin više pružio u drugom poluvremenu.

Prvi su do prilike došli fudbaleri Crvene zvezde, Rodić je šutirao pored gola.

U 25. minutu Partizan je propustio najbolju priliku na meču. Menig je driblinzima prošao tri fudbalera gostiju, dodao do Dijabatea, koji je s pet metara loptu poslao preko gola.

Od ove prilike Partizana, crveno-beli su zaigrali znatno bolje, kontrolisali igru, ali Katai u finišu meča nije uspeo da donese prednost Zvezdi.

Na početku drugog poluvremena, fudbaleri Igora Duljaja zaigrali su bolje i u narednih dvadesetak minuta imali inicijativu i loptu u svojim nogama.

U 60. minutu, samo što je ušao u igru, Natho je imao priliku da zatrese mrežu Milana Borjana, ali se nije najbolje snašao te je uputio udarac koji je golman gostiju lako zaustavio.

U 81. minutu Nemanja Jović promašio je novu izglednu priliku na meču. Dobio je loptu na šest metara od gola, ali je šutirao pravo u Borjana.

Završnu reč je mogao na kraju meča da ima Bukari, koji je nakon prodora Mitrovića po strani glavom šutirao i pogodio stativu.

Tabela:
1. Crvena zvezda 86
2. Čukarički 65
3. TSC 62
4. Partizan 58
5. Vojvodina 58
6. Novi Pazar 50
7. Voždovac 45
8. Radnički 1923 38