Bajern pobedio Mančester junajted sa 4-3 za prvu pobedu u Grupi A

Bajern pobedio Mančester junajted sa 4-3 za prvu pobedu u Grupi A

Bajern Minhen je u prvom poluvremenu pogodio dva puta za četiri minuta i postavio ih na put do pobede od 4-3 nad Mančester junajtedom u sredu i pobedonosnog starta u grupi A Lige šampiona.

Golovima Leroja Sanea i Serža Gnabrija u 28. i 32. minutu domaćini su čvrsto stavili na mesto vozača sa povređenim Junajtedom, koji je sada izgubio poslednja tri meča, povukavši gol u 49. zahvaljujući odbijenom pokušaju Rasmusa Hojlunda.

Junajted, koji je u prethodne dve utakmice izgubio od Brajton end Hov Albiona i Arsenala rezultatom 3-1, sada je primio tri ili više golova u tri uzastopna meča, prvi put od decembra 1978. godine.

Bajern je srušio nade Junajteda u povratku četiri minuta kasnije penalom Harija Kejna, koji je Kristijan Eriksen dosudio za igranje rukom, da bi povratio svoj jastuk od dva gola.

Kazemiro je ubacio iz neposredne blizine u 88. minutu, ali je zamena Matis Tel još jednom pogodio za Bajern u nadoknadi vremena. Kasemiro je poslednjim potezom u igri stigao do drugog za Junajted.

Domaćini, koji su sada neporaženi u poslednjih 28 mečeva grupne faze Lige šampiona kod kuće, takođe su pogodili Sanea i Tomasa Milera u drugom poluvremenu.