Anćeloti planira da ostane u Real Madridu do 2024. godine

Anćeloti planira da ostane u Real Madridu do 2024. godine

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da planira da ostane u španskom klubu do isteka ugovora u junu 2024. nakon izveštaja o mogućem prelasku u reprezentaciju Brazila.

Italijanski selektor rekao je da ostaje fokusiran na svoju trenutnu ulogu u Madridu, jer tim želi da odbrani titulu u La Ligi, Superkupu Španije i Ligi šampiona i da se pripremi za Svetsko klupsko prvenstvo u februaru.

„Ne znam šta me budućnost nosi, živim dan po dan“, rekao je Anćeloti za italijansku emisiju Rai Radio 1.

„Trenutno sam srećan u Madridu, imamo puno ciljeva za ovu sezonu. Imam ugovor do 30. juna 2024. i, ako me Real Madrid ne otpusti pre toga, ne idem. pomeriti.“

Ovaj 63-godišnjak je takođe pohvalio rad selektora Argentine Lionela Skalonija nakon što je njegova ekipa krunisana šampionom Svetskog prvenstva nakon pobede nad Francuskom u finalu.

„(Skaloni) je uradio izvanredan posao i nije izmislio ništa novo: postavio je igrače na mesto i dao im dobru defanzivnu organizaciju“, dodao je Ančeloti.

Anćelotijev Real Madrid će nastaviti svoju sezonu 30. decembra, pošto želi da povrati prvo mesto LaLige, gde je Barselona dva boda prednosti.