Koko Gaf bez izgubljenog seta u polufinalu Oklandskog klasika

Koko Gaf bez izgubljenog seta u polufinalu Oklandskog klasika

Šampionka Otvorenog prvenstva SAD, Koko Gaf, sigurnim koracima korača ka odbrani titule na Oklandskom teniskom klasiku. U četvrtfinalu je brzo savladala Varvaru Gračevu iz Francuske rezultatom 6-1, 6-1. Gaf nije izgubila set tokom celog turnira, a ove godine nije izgubila ni set u odbrani prošlogodišnjeg naslova.

Iako je kiša pretila odložiti meč, Gaf je brzom igrom završila susret za samo 52 minuta. Tokom turnira, nije izgubila set, a pet asova u petak dodatno su naglasila njen dominatni nastup.

Gaf će se u polufinalu sastati sa Amerikankom Emom Navaro. Navaro je, kao četvrti nosilac, pobedila Petru Martić iz Francuske sa 6-4, 4-3. Navaro je ovom pobedom napravila preokret u odnosu na prethodni susret sa Martićevom, pokazavši siguran tenis i visok procenat prvih servisa.

Gaf je izjavila da je zadovoljna svojom igrom i da se raduje izazovima koji je očekuju na turniru. U međuvremenu, Navaro je istakla da je igrala svoj najudobniji tenis na ovom turniru i izrazila zadovoljstvo svojim performansama. Polufinalni mečevi obećavaju uzbuđenje, a ljubitelji tenisa s nestrpljenjem očekuju nastavak ovog takmičenja.