Vučić najavio prenos uživo radova na izgradnji Nacionalnog stadiona

Vučić najavio prenos uživo radova na izgradnji Nacionalnog stadiona

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će radnici uskoro započeti rad u tri smene na izgradnji Nacionalnog stadiona u Surčinu kod Beograda i da će građani u prenosu uživo moći da prate kako napreduju radovi.

„Sve što sam govorio, ispunićemo na vreme, uz bezbroj problema i muka, ali uz ogroman trud ovih radnika“, rekao je Vučić u video-obraćanju na Instagramu.

Zahvalio je radnicima za trud i naveo da na gradištu za „Ekspo“ i nacionalni stadion „vri kao u košnici“ od broja radnika i mašina.

„Da bismo sve stigli da završimo na vreme, uskoro će rad na Nacionalnom stadionu biti u tri smene, a svi građani će u živom prenosu moći da prate kako naša fudbalska lepotica napreduje“, naveo je Vučić.

Vučić je juče, nakon ispadanja reprezentacije Srbije sa Evropskog prvenstva u fudbalu kazao da ljudi u Srbiji „zaslužuju bolji rezultat“ s obzirom na, kako je rekao, ogroman novac koji država ulaže u fudbalsku infrastrukturu ali i u plate fudbalskih funkcionera.

„Saglasan sam da je debakl. Jeste to sport ali smo mnogo para dali za taj sport. Nije problem da izgubite od Engleske koja je loša, da izgubite od Nemačke, Španije ali jeste kad izgubite od Slovenije koja tri puta manje košta od tima Srbije, kad vam daje golove igrač koji u Celju ima platu od 5.000 evra a nikog nema da ga isprati“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Briselu uoči nastavka dijaloga sa Prištinom.