Vučić: Brzu saobraćajnicu Šabac-Loznica otvaramo 15. decembra

Vučić: Brzu saobraćajnicu Šabac-Loznica otvaramo 15. decembra

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će 15. decembra biti otvorena brza saobraćajnica Šabac – Loznica u dužini od 54,5 kilometara. Vučić je obilazeći radove na tom putu u okviru posete Podrinju rekao da će brza saobraćajnica biti otvorena pre Svetog Nikole i izrazio zadovoljstvo onim što je do sada urađeno.

„Izgleda čudesno, završavamo do Svetog Nikole. Otvaramo brzu saobraćajnicu 15. decembra, što znači da će građani od Loznice do Beograda da stignu za maksimalno sat i 10 minuta“, naglasio je Vučić.

Podsetio je da je ranije završen autoput Ruma – Šabac i da se sada završava brza saobraćajnica do Loznice i naglasio da azerbejdžanska kompanija Azvir odlično radi svoj posao.

„Hvala Azvirtu, koji zaista fantastično radi. Radnici svuda vredno rade. Mi sve finansiramo. Moje iskustvo govori, u poslednjuh 12 godina, da je to jedna od dve najbolje kompanije koje rade na našim projektima. Oni treba da rade i deonicu brze saobrajnice Slepčević – Badovinci. Imaćemo i autoput Kuzmin – Sremska Rača kada uspemo da rešimo probleme sa Turcima, što je 19 km autouta ka Bijeljini i to sve ubrzano završavamo“, rekao je Vučić.