Tepić: Što se SSP tiče, Mihajlović može eventualno da bude „svedok saradnik“

Tepić: Što se SSP tiče, Mihajlović može eventualno da bude „svedok saradnik“

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić je rekla da za tu stranku, bivša ministarka Zorana Mihajlović može, eventualno, da bude „svedok saradnik“.

Tepić je, upitana da li je moguća saradnja s Mihajlović, za list Nova odgovorila da je SSP godinama tražila ostavku Mihajlović, te da je ona na sve odgovarala uvredama i arogancijom.

Prema njenim rečima, Mihajlović je tada mislila da je nedodirljiva i nesmenjiva.

„Što se SSP tiče, gospođa Mihajlović može eventualno da posluži kao svedok-saradnik, pa i kao okrivljeni, jer su njeni nalozi i potpisi na najštetnijim ugovorima za Beograd i Srbiju“, rekla je Tepić.

Upravo je istekao novi rok koji je Aleksandar Vučić sam najavio za povlačenje sa čela Srpske napredne stranke (SNS) i na to treba podsećati, izjavila je Tepić.

Ona je ocenila da će biti „krajnje zanimljivo“ videti koliko lošiji rezultat bi Aleksandar Šapić ili neki kandidat SNS imao u Beogradu bez Vučićevog imena u nazivu izborne liste.

„Beograđani su jasno rekli u aprilu da ne žele ovakvu vlast, a samo je ime Vučića obezbedilo da još malo održe glavu iznad vode i tako uđu u naredne izbore, što je ogromna prednost kada kao vlast idete na izbore, čak i ako ste nelegitimni“, izjavila je Tepić.