Tepić poručila Vučiću: Samo dan nakon ubistva advokata Ognjanovića rekli ste da imate trag

Tepić poručila Vučiću: Samo dan nakon ubistva advokata Ognjanovića rekli ste da imate trag

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je na društvenoj platformi X kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pre šest godina, dan nakon ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića rekao da ima trag o tom slučaju.

„G-dine Vučiću, dan nakon ubistva advokata Ognjanovića rekli ste da imate trag. A onda 6 godina omerte! Idite na suđenje Dijani Hrkalović da čujete snimak gde je Ognjanovića povezuje sa ubistvima, Belivukom, Darkom Elezom… I ubrzo je ubijen. Znate Dijanu? Povezuju je i sa Vama!“, napisla je na platformi X.

Podsetimo, na suđenju bivšoj državnoj sekretarki u MUP-u danas je emitovan video zapis razgovora advokata Dragoslava Miše Ognjanovića i kriminalca Dragoslava Miloradovića koji su tajno snimani maja 2018, dok je Miloradović bio na merama praćenja. Tužilaštvo tereti Hrkalović da je naredila da se skoro 40 minuta tog snimka iseče i takav dostavi tužiocu.

Kako je postupajući tužilac Milenko Mandić naveo, snimak koji je emitovan danas u sudnici je takav dostavljen tužilaštvu, jer je verovatno neko od službenika saznao da je naređeno da se dostavi skraćena verzija, „pa je ipak dostavio ceo da bi zaštitio sebe“.