Srđan MIlivojević: Puklo je narodno trpilo, prelila se čaša gneva

Srđan MIlivojević: Puklo je narodno trpilo, prelila se čaša gneva

Poslanik DS-a Srđan Milivojević izjavio je na protestu ispred RIK-a da izbori moraju da budu ponovljeni, jer su pokradeni.

„Puklo je narodno trpilo, prelila se čaša gneva i besa. Imam poruku samo za neke ljude koji se prave da to ne vide, slušaj dobro parizer dahijo, ti koji si pokrao izbore, ovaj ti narod kaže – gotovo je, lopove kakvog svet video nije“, rekao je Milivojević.

Nakon toga iz mase su se čuli povici: „Lopovi, lopovi“.

Milivojević je kazao i da se u Srbiji desila krađa „kakvu niko video nije“.

„Raspisali su izbore u pola zemlje, a onda su ljude selili levo i desno, tamo i vamo. E pa Beograd je slobodan grad, nema trgovine sa lopovom, lopov mora da odgovara, zahtevamo poništavanje izbora“, poručio je.

I dodao: „Izbori se neće ponoviti jer niko neće s njim, nego zato što ih je pokrao“.

„Strani posmatrači su bili ovde i kazali šta su kazali, samo je jedan čovek, gospodin Bilčik kazao da su ovo normalni izbori. Gospdine Bilčik, idite u Slovačku pa tamo organizujte izbore i recite nam koliko je to dovoljno da se pokrade izbora, pa kažite da je to normalno. Došli bi autom s rotacionim svetlom da vas vode tamo gde treba. Nemojte da ono što nije normalno u vašoj zemlji, nudite mom narodu. Jer ovo je naša zemlja“, poručio je Milivojević

On je pozvao okupljene da uključe svetla na svojim mobilnim telefonima.

„Mi smo svetlo, a oni su tama. Svetlo će pobediti“, poručio je.