Predsedništvo SNS: Aleksandar Šapić gradonačelnik, Vesna Vidović zamenica

Predsedništvo SNS: Aleksandar Šapić gradonačelnik, Vesna Vidović zamenica

Predsedništvo Srpske napredne stranke većinom glasova usvojilo je predlog Gradskog odbora SNS-a u Beogradu da Aleksandar Šapić bude kandidat te stranke za gradonačelknika Beograda, saopštila je Ana Brnabić obraćajući se novinarima posle sednice Predsedništva stranke. Za zamenicu gradonačelnika, kako je najavila, biće predložena Vesna Vidović iz SNS.

Brnabić je rekla da će taj predlog biti upućemn Skupštini grada i da će se naći na dnevnom redu sednice koja će biti održana u ponedeljak.

Najavila je da će biti promena i u Gradskom veću i određenim sekretarijatima, ali da će to „nešto kasnije“ doći na dnevni red.

„Očekujemo da imamo dodatnu novu energiju u Beogradu, da završimo započete projekte i započnemo nove projekte u skladu sa onim što su građani na izborima rekli, i da ispunimo poverenje koje su nam dali“, poručila je Brnabić.

Kao najvažnije projekte istakla je beogradski metro, ali i Linijski park na Dorćolu, pet postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, dalji razvoj železničke infrastrukture, proširenje Naučno-tehnološkog parka i izgradnju kreativnog centra „Ložionica“ u neposrednoj blizini mosta „Gazela“.