Čović: Prioritet Košarkaškog saveza Srbije biće rad sa mlađim kategorijama

Čović: Prioritet Košarkaškog saveza Srbije biće rad sa mlađim kategorijama

Prioritet Košarkaškog saveza Srbije (KSS) u narednom periodu biće rad sa mlađim kategorijama, izjavio je danas predsednik KSS Nebojša Čović na promociji muške Juniorske lige Srbije i ženske i muške Kadetske lige Srbije, koja je održana u Beogradskoj areni.

Promociji su ispred KSS pored Nebojše Čovića prisustvovali i potpredsednica za žensku košarku Ana Joković, potpredsednik za mušku košarku Nenad Krstić, potpredsednik za finansije i marketing Filip Sunturlić i generalni sekretar Zlatko Bolić.

„Veliki prioritet će nam biti mlađe selekcije, sa ovako velikom i značajnom promocijom počinjemo Žensku i Mušku jedinstvenu kadetsku ligu i Jedinstvenu juniorsku ligu. Jako je važno da shvatite da su svi naši veliki igrači prošli kroz ove lige, mislim da možemo da ih podignemo na još viši nivo, da ih ojačamo i rekonstruišemo kvalifikacije koje možda nisu bile tako dobre. Napravićemo malo bolji sistem u dogovoru sa vašim klubovima, koji treba da nam daju inicijativu i ideje, pa ćemo ih zajedno složiti i pripremiti za sledeću sezonu“, rekao je Čović.