Dvojac Nagetsa Džamal ​​Marej i Nikola Jokić spremni za novu sezonu

Dvojac Nagetsa Džamal ​​Marej i Nikola Jokić spremni za novu sezonu

U četvrtak su Denver Nagetsi imali zanimljiv medijski dan, otkrivajući nekoliko informacija koje su obeležile pripreme za novu sezonu. Nikola Jokić, trostruki MVP NBA lige, razmišlja o promeni svog imidža sa novom bradom, dok Džamal Marej izražava ambiciju da se okuša u MMA borbama. Aron Gordon, koji je ove sezone promenio svoj dres u znak sećanja na preminulog brata, održao je uspešnu rasprodaju u dvorištu.

Nagetsi se suočavaju sa izazovima nakon prošlosezonskog neuspeha, kada su postavili rekord franšize sa 57 pobeda, ali su eliminisani u drugom kolu plej-ofa. Trener Majkl Meloun naglasio je važnost zadržavanja fokusa i ne zadovoljavanje trenutnim uspesima, dok generalni menadžer Kalvin But naglašava Jokićevu izuzetnu karijeru i izazove u osvajanju još jedne titule.

Gordon je izrazio ljubav prema organizaciji i nada se produženju ugovora, dok Marej, koji je tokom leta igrao za reprezentaciju Kanade, istražuje mogućnosti u MMA-u. Novi igrači, uključujući Rasela Vestbruka, donose dodatno uzbuđenje i energiju timu, a Jokić je hvalio Vestbruka kao odličan dodatak.

Osim toga, Nagetsi se suočavaju s problemima u vezi sa emitovanjem, jer Altitude TV nije dostupan na Comcastu od 2019. godine. Ekipa se priprema za novu sezonu s ciljem da ponovo osvoje titulu, a navijači su uzbuđeni zbog nadolazećih promena i mogućnosti.