Saslušanje zbog nedozvoljenih polnih radnji u Beogradu

Saslušanje zbog nedozvoljenih polnih radnji u Beogradu

B.B. (20) je danas saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela Nedozvoljene polne radnje. Prema saopštenju tužilaštva, mladić je ulazio u kuće oštećenih žena, gde je skidao garderobu sa sebe.

Po nalogu javnog tužioca, uhapšenog je pregledao veštak psihijatar. Nalaz i mišljenje psihijatra pokazali su da je mladić neuračunljiv i da postoji opasnost da će boravkom na slobodi ponoviti krivično delo.

Na osnovu predloga Tužilaštva, sud je doneo rešenje da se uhapšenom mladiću odredi pritvor. Takođe je odlučeno da se smesti u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, radi daljeg tretmana i nadzora.

Prema medijskim izveštajima, prošle nedelje mladić je tokom noći upao u dve kuće u Surčinu. Nakon što je skinuo odeću, pokušao je da legne u krevet žena koje su spavale. Obema ženama probudilo je njegovo prisustvo, i nakon što su vrištale, mladić je pobegao sa mesta događaja.

Ovaj incident je izazvao uznemirenost među građanima, dok su nadležni organi preduzeli potrebne korake da se osigura bezbednost oštećenih i sprovede pravda.